Over de makers

Van de makers van de HydraFacial MD®, stelt Edge Systems u PerkTM voor, 's werelds eerste hybride gelaatsverzorging die een professionele peeling combineert met producten voor thuisgebruikt om de voordelen te verlengen. Edge Systems LLC is opgestart in 1997 en is een Amerikaans bedrijf met een FDA gecertificeerde fabricage. Hun hoofdlocatie bevindt zich in Long Beach, California. Het bedrijf bezit momenteel 17 Amerikaanse en wereldwijde patenten en 14 lopende. Edge Systems is het eerste Amerikaanse bedrijf dat de ontwikkeling en exploitatie van de term " buy Pregabalin online usa hydradermabrasie" heeft geïntroduceerd in de esthetische behandelingen en hen zo naar een nieuw niveau heeft gebracht. Met de focus op de aanzienlijke verbetering van de neurontin 300mg capsule gezondheid van de huid. Gebruik makend van de laatste nieuwe technologieën, gecombineerd met innovatie, heeft Edge de top bereikt met haar revolutionaire apparaat, HydraFacial MD®, hetwelke momenteel in meer dan 75 landen verkocht wordt.
Over de makers

Van de makers van de HydraFacial MD®, stelt Edge Systems u PerkTM voor, 's werelds eerste hybride gelaatsverzorging die een professionele peeling combineert met thuisgebruik producten om de voordelen te verlengen. Edge Systems LLC is opgestart in 1997 en is een Amerikaans bedrijf met een FDA gecertificeerde fabricage. Hun hoofdlocatie bevindt zich in Long Beach, California. Het bedrijf bezit momenteel 17 Amerikaanse en wereldwijde patenten met 14 lopende. Edge Systems is het eerste Amerikaanse bedrijf dat de ontwikkeling en exploitatie van de term " hydradermabrasie" heeft geïntroduceerd in de esthetische behandelingen en hun zo naar een nieuw niveau heeft gebracht. Met de focus op de aanzienlijke verbetering van de gezondheid van de huid. Gebruik makend van de laatste nieuwe technologieën, gecombineerd met innovatie, heeft Edge de top bereikt met zijn revolutionair apparaat, HydraFacial MD®, dewelke momenteel in meer dan 75 landen verkocht wordt.
EEN AANTAL ZAKEN DIE JE MOET WETEN OVER EDGE SYSTEMS LLC
icon-about-1
Wij houden rekening met je gezondheid! Alle producten en huidverzorging serums zijn 100% parabenen-vrij.
icon-about-3
We geven om de natuur!
Alle PerkTM vials/pennen zijn recycleerbaar.

icon-about-2
We geven om onze dieren! We doen niet mee aan testen op dieren in eender welke vorm.
icon-about-4
We geven om onze natie! Alle producten en toestellen zijn met trots gemaakt en gefabriceerd in Amerika.
Over de distributeur

Senitas is de officiële distributeur voor PerkTM Skincare in België, Nederland en Luxemburg. Senitas gelooft in de gezondheid van de huid als start voor een mooiere en jongere huid. In een wereld waarin stress, smog, medicatie en andere toxische stoffen centraal staan in ons leven, is een vroegtijdige veroudering bijna onvermijdelijk. Senitas gelooft in de kracht van goede producten en behandelingen die dagdagelijks de beschadigingen bestrijden en daarnaast de huid herstellen in de volledige diepte. Dit zorgt ervoor dat je niet alleen een mooiere en beter beschermde huid hebt, maar dat de conditie van je huid ook terug in de tijd kan gaan. We geloven niet in loze beloftes zoals"alle rimpels verdwijnen als sneeuw voor de zon", maar willen de gebruiker inlichten over wat er met de huid gebeurt en wat er nog aan verbeterd kan worden.
Over de distributeur

Senitas is de officiële distributeur voor PerkTM Skincare in België, Nederland en Luxemburg. Senitas geloofd in de gezondheid van de huid als start voor een mooiere en jongere huid. In een wereld waarin stress, smog, medicatie en andere toxische stoffen centraal staan in ons leven, is een vroegtijdige veroudering bijna onvermijdbaar. Senitas geloofd in de kracht van goede producten en behandelingen die dagdagelijks de beschadigingen bestrijden en daarnaast de huid herstellen in de volledige diepte. Dit zorgt ervoor dat je niet alleen een mooiere en beter beschermde huid hebt, maar dat je huid ook terug in de tijd genomen kan worden. Wij geloven niet in loze beloftes zoals"alle rimpels verdwijnen als sneeuw voor de zon", maar willen de gebruiker inlichten over wat er met de huid gebeurt en wat er nog aan verbeterd kan worden.